BGN
  • BGN
  • Евро
  • Лира
  • Долари. САЩ
0
Кошница 0лв.
50 бр. Кръгли Ронделле Распорные Мъниста Кристал Планински Кристал, Сребро, Позлатени Свободни Висулки, Мъниста за Бижута, Гривни направи си САМ
sku: q11638

50 бр. Кръгли Ронделле Распорные Мъниста Кристал Планински Кристал, Сребро, Позлатени Свободни Висулки, Мъниста за Бижута, Гривни направи си САМ

(2 Коментари)
2.15лв. 3.20лв.
Разположение: В наличност

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари

Името на стоката: 50 бр. кръгли мъниста-разделители Rondelle, кристали, сребро, позлатени свободни мъниста-висулки за бижута, гривни, направи си сам Размер: 4/6/8/10 мм, Количество: 50 бр. (Тъй като ние сме фабричным масово производство, така че ние казваме, че може би по-малко мъниста в едно направление, стока, която изпращаме, ще предават само цифри.Поръчайте достатъчно на брой, за да се избегне разликата в цвят от различни партии)

Забележка за доставка: 1. Ако стойността на поръчката надвишава 5 долара, стоките ще бъдат доставени безплатна доставка чрез Поща на Китай препоръчана въздушна поща или Epackt (само в Съединените Щати) 2. Ако стойността на поръчката е по-малко от 5 долара, стоките ще бъдат доставени безплатно по пощата на Китай обичайните малък пакет плюс, и Qeteshgroup.eu спестява доставка. 3. Ако стойността на поръчката надвишава 150 щатски долара, стоките ще бъдат доставени безплатно чрез експресна доставка DHL, EMS, FedEx, TNT. 4. Ние приемаме дропшиппинг, ако проявявате интерес, моля, свържете се с мен.Показване на снимка на продукта за продуктите ◆ Гарантирано качество - на всички наши продукти ще бъдат проверени много пъти преди продажбата. ◆ Бижута снимки ------ Всичките ни снимки са истинска демонстрация на снимки. ◆ Разликата в цвят ------ поради разликата между различните екрани има известна разлика в цвета. ◆ Описание размери ----- Размерът на нашия продукт се измерва ръчно, поради различни методи за измерване и единици за измерване има грешка от измерване.Как да закупите Стъпка 1: Прегледайте продуктите в нашия магазин.Стъпка 2: Изберете интересувате от продукта и да го добавите в количката за пазаруване.Стъпка 3: Щракнете върху Продължи покупка.Стъпка 4: Прегледайте кошница за пазаруване и проверка на количеството на всички стоки.Стъпка 5: Натиснете КУПИ СЕГА, и изберете подходящия начин за доставка.Стъпка 6: Платете на поръчка подходящ начин на плащане.За поръчки ◆ За наличието на склад: Ние произвеждаме само на определен брой стоки едновременно и системата Qeteshgroup.eu ще намали броя на склад след плащане на поръчката.За да бъдат сигурни, че ще можете да закупите който ви харесват продукти и да се избегне разпродажба, моля, попълнете плаща по-рано, когато ще се правят поръчки.Тогава служителите на склад, ще могат да се подготвят ви парцел по-рано и да я изпрати навреме. ◆ Информация за поръчка: Ако клиентите случайно се инжектира невярна информация за адреса или не им харесват поръчаните продукти, те предпочитат да ги смените с други продукти.Можете да изпратите съобщение за уведомяване на страницата на поръчка преди плащането. Политика на Връщане 1) Ако искате да се върнете или размените, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни от получаването на продукта. 2) Ние не носим отговорност за всякакви щети, след използване на или поради увреждане на вода. 3) Върнатите стоки трябва да се съхраняват в оригиналната им състояние. 4) Купувачът е длъжен да плати разходите за обратна доставка.Като връщане на продукт Стъпка 1: Свържете се с нас по електронната поща или в центъра за съобщения.Стъпка 2: Дайте възможност на колкото се може повече подробности за проблема.Стъпка 3: за да Бъде издадено разрешение за връщане.Стъпка 4: върнете продукт за последователен обмен или връщане.Забележка: Купувачът е длъжен да плати разходите за обратна доставка.

Стилът на продукта Консумативи за бижута
Цвят Пистолет Черен/Сребърен/Златен/AB/Бронзов/Rose gold
Елегантен или Модерен Модни модели
Стил Распорные мъниста Rondelle, метални мъниста-амулети,
Брой 50шт.
Дизайн метални мъниста-амулети
Вид на метал Цинк сплав
Форма на продукта Рондель
Размер 4mm, 6mm, 8mm, 10mm
Търговска марка GMB724
Произход Континентален Китай
Тип елемент мъниста
Материал Планински кристал/Кристал
Костюм Производство на ръчно изработени Бижута със Собствените си Ръце
Мъниста, Подходящ за Гривни Ръчна изработка със собствените си ръце / Китки / Колие
Номер на модела ХП6081
Име на скъпоценен камък Кристал Кристал Рондель
Външен диаметър 8mm
Тегло на продукта 7g

Коментари


Anonymous 2022-12-08

Добро качество. Не съм сигурен, че това са истински кристали, но все още красиви. Надежден продавач. Ще бъда отново да купуват в този магазин.

Anonymous 2022-12-08

Добро качество. Не съм сигурен, че това са истински кристали, но все още красиви. Надежден продавач. Ще бъда отново да купуват в този магазин.

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Добави мнениеYour rating: