BGN
  • BGN
  • Евро
  • Лира
  • Долари. САЩ
0
Кошница 0лв.
20PCS 5 мм LED 5-12 20 см Предварително опънат Бял Червен Зелен Син Жълт UV RGB, внасяни диод Лампа Украса Emitting Diodes Предварително припаянные
sku: q137615

20PCS 5 мм LED 5-12 20 см Предварително опънат Бял Червен Зелен Син Жълт UV RGB, внасяни диод Лампа Украса Emitting Diodes Предварително припаянные

(0 Коментари)
5.26лв. 5.42лв.
Разположение: В наличност

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари

Бележки към закупуване на

1. Две логистика Yanwen Economic Air Mail и China Post Ordinary Small Packet Plus не разполагат с информация за проследяване, така че ограничение във времето няма.Ние ви препоръчваме да използвате регистрирани фирми авиапочту Китай или стандартна доставка Qeteshgroup.eu.

2. Ние не приемаме връщане на средства за незначителни щети (огъване на закрепване, леко износване на екрана и т.н.) по време на транспортиране на материала, не засяга нормалното използване.Ако нямате нищо против, моля, не се купуват.

3. Някои продукти предоставят техническа помощ, ако се нуждаете от помощ, моля свържете се с нас, ние ще се погрижим за вашето съобщение е за първи път.

4. Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, преди да отворите спор.Ние ще ви дадем най-задоволителен отговор.

5. Ние предоставяме на всеки клиент на продукти с добро качество на много добри цени и най-искрено обслужване.Ние се надявам да получим добри отзиви.

Пожелавам ви приятно пазаруване!

Поради големия брой на ръчни изчисления може да има малка грешка.Ако броят на светодиодите липсва, моля, свържете се с мен, и аз ще го публикуваме, който отново при следващата си поръчка.

Ако се нуждаете от повече подробности, моля, натиснете и изпратете поръчката.Ако имате нужда от повече количества, моля свържете се с нас.Ако се интересуваме от цената, ако някои детайли не могат да намерят в магазина ми, моля, свържете се с нас, ние все още има много детайли, които не са публикувани.

Ние ще изпратим на най-новата версия на продукта, подобрена функция.Той може да има различна форма или цвят.Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват.

Моля, не отваряйте спор и не оставяйте лошите отзиви, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Надявам се, че разбирате нас, благодаря ти предварително.

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Тип led
Състояние ново
Номер на модела LED F5
Произход Континентален Китай
Търговска марка ХЕСАЙ

Коментари


Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Добави мнениеYour rating: