BGN
  • BGN
  • Евро
  • Лира
  • Долари. САЩ
0
Кошница 0лв.
60шт 0,6-1,5 мм Межзубные Четки Здравеопазване Зъб Двутактов Escova Премахва Храна и Плака по-Добре Зъбите Инструмент За Хигиена на устната Кухина
sku: q154228

60шт 0,6-1,5 мм Межзубные Четки Здравеопазване Зъб Двутактов Escova Премахва Храна и Плака по-Добре Зъбите Инструмент За Хигиена на устната Кухина

(2 Коментари)
15.30лв. 21.85лв.
Разположение: В наличност

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари

60 бр./кор. Възрастни Межзубные Четки За Почистване Между Зъбите Конец за Зъби, Четки за Зъби Четка за Зъби Зъболекарски Инструмент За Грижа За Устната Кухина 5 вида цветя

Функция: 1. Абсолютно нов и качествен 2. Широк лък за удобно използване, гъвкаво, ефективно напрежение. 3. Почистете устата, премахване на остатъци или остатъчни чужди тела, удобно и ефективно. 4. Формулируйте и формулируйте, че може да помогне на вашето здраве и хигиената на устната кухина. 5. Лесно плъзнете между зъбите, изчистване на зъбите. 6. Хоризонтална линия на зоната на контакт на зъбите става по-напред и назад, нагоре и надолу по-бързо се почиства от остатъци между зъбите. 7. Плосък лентов кабел не разширява зъби, за да не наранят венците. 8. Деца и пациенти със заболявания на пародонта също е много подходящ за употреба.

Предимства на зъбни межзубных четки за зъбни конци: 1. Немска тел от неръждаема стомана 2. Многократно използване, лесно се съборят 3. Лесен за измиване и удобен за носене 4. Модерен дизайн

Описание: Името на продукта: Межзубная четка Размерът на главата на четката: 0,7 мм Цвят / размер (SSS): розов (0,6 мм), жълт (0,7 мм); Зелен (0,8 мм); Син (1-1,2 мм); Оранжево (1,2-1,5 мм) Количество: 60 бр. / кор. Забележка: поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Как да си миете зъбите: Поставете четката между зъбите, брекетами, мостовидными протези или стоматологическими измишльотини.

Внимателно трябва да се движат напред-назад, за да премахване на плаката и остатъците от храна.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Времето за пътуване може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не получите поръчката си до изтичането на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

Рекламации и Връщане на средства

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!

Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Брой 60 бр./компл.
Номер на модела NA2440-YPP
Възрастова група Възрастни
Произход Континентален Китай
Тип елемент Конец за зъби за почистване на зъбите, Межзубная четка
клечка за зъби Феята На Тънка Мека Четка Межзубная
Материал Пластмасова Четка за зъби
Почистващи межзубных периоди Межзубная четка
Брой парчета КОМБО
Зъбите Два Межзубный Fio Средство за грижа за устната кухина Хигиена на устната кухина
Размер Interdental Brush, Normal Size

Коментари


Anonymous 2023-01-03

PErfekt

Anonymous 2023-01-03

PErfekt

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Добави мнениеYour rating: