BGN
  • BGN
  • Евро
  • Лира
  • Долари. САЩ
0
Кошница 0лв.
Хелоуин Нощен Снимка Фон Деца Дете Голямата Луна Прилеп Заключване На Парти Рожден Ден Декор Фестивал На Тиквата Подпори Фотографско Студио
sku: q253007

Хелоуин Нощен Снимка Фон Деца Дете Голямата Луна Прилеп Заключване На Парти Рожден Ден Декор Фестивал На Тиквата Подпори Фотографско Студио

(0 Коментари)
9.95лв. 15.30лв.
Разположение: В наличност

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари

За Materal:

Винил много подходящ материал за печат, тъй като цветът е най-ярък и наситен.Този материал е лек, не е водоустойчив, леко прозрачна, че е подходяща за използване на закрито.Той е тънък, но евтин и икономичен. (Винил може да се гали само низкотемпературным желязо.) Поли по-профессионален.Му материал е много добро.Тя е водоустойчив, и може да се глади на желязо и се използват многократно, а тъканта е по-стегната.

Предимства и недостатъци:

Винил материал, малко да се отрази ефектът на снимане поради гънки по време на транспортиране.За това купувачът ще трябва да използвате низкотемпературный ютия, за да премахнете гънка.Полиестер няма да бъде сминаться.Той също така по-здрав и може да се използва многократно.Могат да се мият с вода.

Снимки от винил и полиестер:

За размер на:

-Ако трябва да се коригира друг размер, моля, свържете се с нас. - Изображението по-долу - това е размера по подразбиране.

Как да премахнете гънки на винил фон?

Vinyl фонова материя, която сте получили, ще има няколко гънки, които са причинени на логистиката.Трябва да се махне долната гънка, с която трябва да бъдат внимателни.Използвайте за гладене низкотемпературный ютия и поставете под ютия слой тъкан.Да Не се допуска попадане на водна пара на фона на плата.Също така не използвайте ютия с висока температура, тъй като това ще доведе до усадке на фона на плата.Моля те, внимавай.Аз ви предлагам да сложите парче плат под ютия, а след това прогладить му, не разбрызгивая вода.

Допълнителна услуга :

Ако имате нужда от допълнителни дупки, добавете джобове, завивате и изпратете, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти. (Кликнете върху снимката по-долу, за да придобие)

Разликата в цвета:

-Тъй като цветови режими на монитори и принтери коренно се различават, хроматическая аберации е неизбежна, но ние можем добре да се контролира тази грешка и не повлияем на ефект фотография.Ако имате някакви въпроси относно това, моля, свържете се с нас.

Въпроси и отговори :

-Въпрос: как да се създаде фон? Относно: (1) Ако все още не сте сключване на поръчка, моля, изпратете ни своята потребителска информация, която включва образ, размер, цвят и думи.Нашите дизайнери ще изработят за вас. -Въпрос е: Как мога да анулира поръчката?Отговор: Моля, пишете ни, и ние ще ви помогнем да отмените вашата поръчка в рамките на 12 часа.Поръчка за повече от 12 часа е бил произведен или се изпращат не може да бъде отменена. -. Въпрос: Когато пратката се изпраща?Колко дълго може да продължи?За: Mailto обикновено се изпраща в рамките на 2-3 дни.И стандартна услуга на доставка обикновено се изисква 15-40 дни за доставка.Ако ви трябва спешно моля, изберете услугата експресна доставка.

Следвайте за магазина, за да получите купон :

Максимална ширина 300 см (10 фута)
Характер Дете, Дете, Парти, Фотограф, булката и младоженеца
Произход Континентален Китай
Материал Винил, Винил и Полиестер
Опаковка ДА
подгонянный Име, Дата, всяка дума, всичко може да бъде променено
Стил Живописният
Търговска марка МОЧИЦКАЯ
Може да се пере Само полиестер
Тип Боядисани основен
Прилагане Фотографско студио, Снимка, Фонови снимки
Размер customized to any size
фонове за сватбената фотография предисторията на деца

Коментари


Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Добави мнениеYour rating: