BGN
  • BGN
  • Евро
  • Лира
  • Долари. САЩ
0
Кошница 0лв.
Градинска Бутилка За Вода под Наем Държач За Бутилка за Вода С Бутилка Изолирано Безплатна Бутилка За Вода BPA PP С Капак За Колоездене На Открито &
sku: q325645

Градинска Бутилка За Вода под Наем Държач За Бутилка за Вода С Бутилка Изолирано Безплатна Бутилка За Вода BPA PP С Капак За Колоездене На Открито &

(0 Коментари)
1.12лв. 2.22лв.
Разположение: В наличност

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари

Описание:

Нашите спортни бутилки са изработени от нетоксични и безопасни материали, устойчиви и сверхлегки, предназначени за велосипедисти - са подходящи, както за пътнически, така и за планински велосипеди.Съвместим с всички стандартни клетки и елементи за колоездене бутилки.

Спецификация:

Обем: 750 мл

Размер на около: 7,5 см в диаметър 24,5 см височина

Опаковъчен лист:

Чайник *1

Съвети:

1. Моля, позволете едно малко отклонение от ръчно измерване.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

3. Не се препоръчва топла вода.

4. При първата употреба се препоръчва да се накисва в хладка вода за 5 минути, за да премахнете неприятна миризма от флакона.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Широка съвместимост: Ако някой от вашите близки обичат да карат велосипед, тази спортна бутилка за вода ще се превърне за тях е идеален подарък, тъй като тази спортна бутилка е съвместим с всички стандартни велосипедными клетки и елементи.

2. Стягане: Разработен със свалящ се капак от пренапрежение, тази спортна бутилка осигурява максимална скорост на потока и самоуплотняется за отстраняване на разливи и спрей.Устойчива при отваряне и фланец при затваряне.

3. Екологични материали: Тази спортна бутилка, която е изработена от нетоксични и безопасни материали, лесно и екологично, но топлата вода не се препоръчва.

4. Самостоятелна почистване: Тъй като цялото съдържание на този чайника може да се раздели, е много лесно да се почистват, както чайник оборудван пылезащитной капак, предотвращающей прах в выпускное отвор за вода.

5. Разнообразно използване: Тази спортна бутилка за вода ще бъде ваш незаменим приятел, защото тя е идеална за къмпинг, посещение на фитнес залата, разходки или активна почивка.

Произход Континентален Китай
Материал Силикон
Обемът на 701 мл-800 мл

Коментари


Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Добави мнениеYour rating: