BGN
  • BGN
  • Евро
  • Лира
  • Долари. САЩ
0
Кошница 0лв.
KAVTE 10шт RPMT1204 RDMT RCGT RPGT 1204 MO фрезоване на инструменти Твердосплавная поставяне на Струг Твърдосплавен инструмент за Фрезоване струг инструмент R6
sku: q5832

KAVTE 10шт RPMT1204 RDMT RCGT RPGT 1204 MO фрезоване на инструменти Твердосплавная поставяне на Струг Твърдосплавен инструмент за Фрезоване струг инструмент R6

(2 Коментари)
26.31лв. 38.12лв.
Разположение: В наличност

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари

скъпи приятелю, ако не можете да намерите, което ви трябва, моля да ми кажете, че в тази връзка трябва да изберете свои собствени модели на нуждите на TC35: черно покритие, обща работа TC65: жълто покритие, обща работа M88: ослепително цветно покритие, висока твърдост, обработка на неръждаема стомана WF01: обработка на алуминий мед

Купувачите трябва да прочетете: 1 Тъй като продуктова гама се отличава с голям обем, понякога го няма в наличност, така че, преди да вземе решение за закупуване на това дете, моля свържете се със собственика, за да разберете има ли в наличност.Цялостната ситуация не е на склад, в случай на счупване аз незабавно кажа за избрания от вас продукт за възстановяване на собствеността или други продукти, но и да поиска ясно, по-добре е, дали вашата спешна свободен.Ако вие се съмнявате в помещение предложения, нека да се разбере по-добре самия продукт или други въпроси.Е причинил ненужна надеждността . 3.Всички наши продукти се поддържат TenPay, под - под - качество на една цена, цената на крайната цена за закупуване на отделни стоки не приема сделката!

Купувачите обръщат внимание: Преди купувачите завладеят продукт, моля, разгледайте внимателно, като се зачитат резултатите от работата на всеки друг, и избягвайте фотографиране, не купувайте!

4: цялата плащане и доставка, ние ще се незабавно се изпраща след получаване на парите!

5: Моля, направете снимка на стоките след покупка, и проявите инициатива, за да се свържете с мен, като само ще получите парите си!

Запитвания купувач се получи стоката, при тези обстоятелства няма проблем с прием на стоките, възможно най-скоро потвърди получаването в рамките на 1-2 дни, ако има проблем с времето, за да може своевременно да се информират за работа с Хао, не са получили стоката в рамките на 1-2 дни, не потвърждава и не се свързахме със собственика.Купувачът, който е получил стоката, ще се счита за квалифициран.След това той настоя, че собственикът на магазина казал, че резервни части или консумативи, за които става въпрос, магазин не носи отговорност!Моля, купувачите знаят!

7. Всички наши продукти преди пускането подложени на щателна проверка, което абсолютно гарантира целостта на стоките.Купувачи, които са получили стоки, трябва да бъдат инспектирани пред служител на транспортната компания, ако има щети, нека персонал ще издаде "доказателство за увреждане на пратката", а след това ще се върне на стоки, транспортна фирма, да си купя за замяна.Ако расписываетесь за повредени стоки, след основаването на замяна, връщане, ресторант не подлежи на връщане.Благодарим ви! ! !

8 препоръчителна плащане "TenPay", можете директно да преведете пари в сметката ми по-горе, моля, свържете се с мен пред плати, аз ще публикуваме в рамките на 24 часа.

Номер на модела RPMT RDMT RCGT RPGT
Покритие Други
Твърдост ХРА92.8
Произход Континентален Китай
Използването на Външен Струг инструмент
Търговска марка ИНСТРУМЕНТИ KAVTECNC
Материал Волфрам карбид

Коментари


Anonymous 2022-09-14

ОК

Anonymous 2022-09-21

Не такъв, като на снимката, си купих, но от модела и цвета на същите, а качеството не е прекрасно, поставяне не е с добро качество, само за десбастов.

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Добави мнениеYour rating: